Hulp nodig?Upload lesvideo’s

Wat is lektor?

Bij Lektor geloven we dat geen enkele leerling in het voortgezet onderwijs ook maar één les hoeft te missen. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op kwalitatief goed onderwijs. Onderwijs dat inspireert, uitdaagt en leerlingen voorbereidt op de toekomst. Daarom streven we samen met lesgevend Nederland naar een maatschappij zonder lesuitval. Dit doen we door video lesmateriaal het hele jaar door beschikbaar te maken op één platform. Voor alle schooltypes, alle jaarlagen, alle vakken en alle lesmethoden en onderwerpen. Op die manier verlichten we de druk op docenten, die al zo zwaar belast worden. En zorgen we onder andere voor:

  • Extra lesondersteuning

  • Meer tijd voor persoonlijke aandacht & verdieping

  • Minder inhaalstress

  • Betere prestaties van leerlingen

  • Lesherhaling thuis en lessen voor zieke leerlingen

  • Ondertiteling van lessen voor leerlingen met taalachterstand

1

2

3

1

Toegang tot alle lesmethodes

Lektor verzamelt lesmateriaal en stelt dit online beschikbaar. Digitaal lesmateriaal van docenten en scholen, waar iedereen iets aan heeft. Vandaag en morgen. Dit betekent altijd toegang tot zoveel mogelijk lesmethodes die gebruikt worden in het voortgezet onderwijs, waaronder Noordhoff, Malmberg & Thieme Meulenhoff. Zo hoeft niemand meer een les te missen en maken we samen het verschil voor leerlingen in heel Nederland!

Books

2

Krijg betaald voor je afgespeelde les

Elke les telt. Ook die van jou. Daarom willen we jou als docent graag belonen. Voor elke les die wordt afgespeeld, krijg jij daarom een bijdrage in de vorm van een royalty. Net zoals een artiest of een auteur van een boek. Zo draag je met jouw les niet alleen positief bij aan de maatschappij, maar houd je er zelf ook nog iets aan over.

Image3

3

Van, voor én door docenten uit het voortgezet onderwijs

We roepen alle docenten in Nederland op om samen met ons de strijd aan te gaan tegen lesuitval en hun bestaande en nieuw opgenomen lesmateriaal met ons te delen. Alleen samen garanderen we de beste kwaliteit onderwijs voor iedereen. Zo is er omgekeerd ook altijd lesmateriaal beschikbaar voor jou. Of dit nu je eigen samengestelde lesprogramma is, of dat je liever gebruik maakt van bestaand lesmateriaal van je mede-docenten. Alles is mogelijk.

Teacher

Stop Lesuitval

Meld je aan

Wij zijn vastberaden dat geen enkele leerling in het voortgezet onderwijs ook maar één les hoeft te missen. Meld je nu aan bij Lektor.

© 2024 Lektor B.V. Alle rechten voorbehouden.

KVK: 90537785

info@lektor.nl